Doprava ČR od 2.000,-Kč ZDARMA pro Českou Poštu*
*Neplatí pro VO prodej a produkty 18+

Paralyzer Piexon Guardian Angel I.

Kód:
GA011
EAN:
2400000013570
Výrobce:
Piexon

Prodej skončil

  • Popis
  • Foto
  • Dotazy k produktu

Paralyzer Piexon Guardian Angel I.

Guardian Angel je malý, lehký a ergonomický, může se lehce nosit v kapse nebo v tašce (kabelce) a jeho nedílnou součástí je klip na opasek. Tělo uvedeného prostředku je vytvořeno tak, že nerozlišuje praváka a leváka a ani velikost ruky. Guardian Angel obsahuje dva válce s účinně paralyzující látkou s koncentrací vysoce kvalitní OC (Oleoresin Capsicum), což je účinná látka střely, která se získává z chilli papriček, tzv. cayennský pepř. Střela je řízena systémem patentovaných trysek. Směs dosahuje rychlosti až 145 km/h, což zajišťuje malou šanci na předčasné rozptýlení a dost energie, aby se paprsek zalomil kolem brýlí nebo proniknul maskou útočníka. Paralyzující účinek je okamžitý a trvá až 45 minut. V tomto ohledu je zásadní rozdíl od konvenčních sprejů, Guardian Angel neztrácí tlak v průběhu času. Naprostým hitem je skutečnost, že na rozdíl od pepřových aj. sprejů je možné uvedenou novinku použít v uzavřeném prostoru proti útočníkovi, aniž by byla rozptýlením střely ohrožena jiná osoba a bylo nutné tento prostor následně opustit a vyvětrat. Při použití ve volném prostoru rovněž není nutné obávat se protivětru apod., jak tomu bylo u klasických pepřových sprejů.

Technická data:

Velikost: délka 110 mm, šířka 70 mm, výška 23 mmHmotnost: 120 gMaximální dostřel: 4,0 mBezpečná vzdálenost: 0,6 mRežim střelby: automatické přepínání dávekObsah: 2 patrony plněné dráždivou směsíObjem jedné patrony: 6 mlSložení směsi: 10% Oleoresin Capsicum, 2% Capsaicinoids, 90% Benzyl alcoholRychlost: 145 km/h (40.28 m/s)Provozní teplota: -20°C až +80°COdpor spouště: 3 KgPouzdro: měkké pouzdro na opasekZáruka: 3 roky na mechanismus (směs má datum trvanlivosti)

Popis k výrobku: Piexon Paralyzer Piexon Guardian Angel I.

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Názory, otázky a odpovědi k Piexon - Paralyzer Piexon Guardian Angel I.

Ke zboží Paralyzer Piexon Guardian Angel I. nebyla otevřena žádná diskuze,otázka ani odpověď. Buďte první.
Napište Váš příspěvek, otázku či recenzi.

 
NEWSLETTER
 
+420 377 223 796
info@alfatactical.cz
   
0 ks / 0
+420 377 223 796                            info@alfatactical.cz
                      Otevřeno po - pá 9:00 - 12:00 a 12:45 - 17:30
CZK | EUR