Doprava ČR od 2.000,-Kč ZDARMA pro Českou Poštu*
*Neplatí pro VO prodej a produkty 18+

Střelecký zápisník s pouzdrem Sightmark Sniper Data Book With Cover

Kód:
SM94001
EAN:
812495023231
Výrobce:
Sightmark

Prodej skončil

  • Popis
  • Foto
  • Dotazy k produktu
Střelecký zápisník s pouzdrem Sightmark Sniper Data Book With Cover 

Sightmark Sniper Data Book poskytuje střelci platformu pro správné zaznamenávání informací o počasí a dosahu, stejně jako nulování a vykreslování. Tento nejlepší přítel soutěžního střelce obsahuje více než 200 stran vzorců, převodních tabulek, tabulek dostřelu, datových listů a přizpůsobitelných tabulek větru a dostřelu, které jsou ideální pro použití s ​​více rážemi a střelnými zbraněmi.

Datové listy zahrnují studený nulování, cíl, chronograf, přebíjení a cílové vedení. Zahrnuty jsou také tabulky váhového faktoru bočního větru a prostor pro poznámky. Spirálově vázaná datová kniha Sightmark Sniper Data Book je navržena tak, aby obstála v těžkých dnech na střelnici s odolným krytem.

Rozměry: 8,5 x 5,5 cm. 

 

Popis k výrobku: Sightmark Střelecký zápisník s pouzdrem Sightmark Sniper Data Book With Cover

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Názory, otázky a odpovědi k Sightmark - Střelecký zápisník s pouzdrem Sightmark Sniper Data Book With Cover

Ke zboží Střelecký zápisník s pouzdrem Sightmark Sniper Data Book With Cover nebyla otevřena žádná diskuze,otázka ani odpověď. Buďte první.
Napište Váš příspěvek, otázku či recenzi.

 
NEWSLETTER
 
+420 377 223 796
info@alfatactical.cz
   
0 ks / 0
+420 377 223 796                            info@alfatactical.cz
                      Otevřeno po - pá 9:00 - 12:00 a 12:45 - 17:30
CZK | EUR