Doprava ČR od 2.000,-Kč ZDARMA pro Českou Poštu*
*Neplatí pro VO prodej a produkty 18+

Kalhoty UF PRO P40 All Terrain, Černé

Kód:
UFP33006228S-3030
Výrobce:
UF PRO

Prodej skončil

Barevné varianty
  • Popis
  • Foto
  • Velikosti
  • Dotazy k produktu

 Kalhoty UF PRO P40 All Terrain

Kalhoty UF PRO P-40 All Terrain Pants jsou špičkové taktické kalhoty z produkce Slovinské firmy UF PRO, která se specializuje na vývoj a výrobu těch nejlepších oděvních součástí pro moderní speciální a zásahové jednotky. Kalhoty UF PRO P-40 All Terrain Pants nabízí výjímečnou svobodu pohybu a velmi dobrou ochranu kolen, která je u verze All Terrain robustnější, neboť počítá s častějším poklekem. Kalhoty UF PRO P-40 All Terrain Pants obsahují pár vylepšení oproti civilní verzi P-40 Classic Pants zejména v oblasti kolen, kde najdeme tkaninu Cordura, která zajistí ještě lepší odolnost proti oděru a také stehenní kapsu s přístupem na zip místo klasické patkové chlopně.

Kalhoty UF PRO P-40 All Terrain Pants stejně jako další kalhoty ze série P-40 vynikají svým charakteristickým, anatomicky tvarovaným střihem, který v kombinaci s lehkou tkaninou a elastickým materiálem v exponovaných částech přináší vynikající komfort, pohodlí a velkou odolnost.

Kalhoty UF PRO P-40 All Terrain Pants nabízí množství velmi šikovně rozmístěných kapes. Hlavní předností kalhot UF PRO jsou velké stehenní kapsy s vertikálním i horizontálním přístupem na zip. Najdeme zde také kapsy na ruce, kapsy na zadní části a také užitečnou kapsičku v přední části stehen na nůž.

Velkou a neocenitelnou výhodou kalhot UF PRO P-40 All Terrain Pants oproti jiným značkám je možnost vložení kolenních chráničů UF PRO Flex Knee Pads  do kapsy v oblasti kolen. Díky anatomickému střihu v oblasti kolen zůstavají chrániče přesně tam, kde mají být bez nutnosti žádné další fixace. Kolenní část je vyrobena z materiálu Cordura, který velmi dobře odolává oděru a zajistí dlouhou životnost kalhot i při častém pokleku. Chrániče kolen jsou dodávány zvlášť a nejsou součástí dodávky.

Kalhoty UF PRO P-40 All Terrain Pants v sobě skrývají ještě jednu neocenitelnou vlastnost stejně tak jako všechny kalhoty ze série P-40. V případě chladného, sychravého nebo jinak nepříznivého počasí je možnost kalhoty vybavit speciální Windstoper vložkou, která se postará o to, aby Vaše nohy byly hezky v teple. Vložka Windstoper se prodává zvlášť a není součástí dodávky!

Materiál: Tkanina (67% Polyester, 33% Bavlna), elastický materiál Schoeller Dynamics(80% Polyamid, 10% Elastan, 10% Polyester), Cordura (100% Polyamid)

  • Váha: 750 gramů (velikost 34/34)
  • Anatomický střih s elastickým materiálem v oblasti pasu, zadní části stehen a zadku
  • Vyztužená oblast kolen pomocí materiálu Cordura
  • Stehenní kapsy s vertikálním i horizontálním přístupem na zip
  • Kapsa na nůž v přední části stehen
  • Možnost vložení kolenních chráničů UF PRO Flex Knee Pads

Popis k výrobku: UF PRO Kalhoty UF PRO P40 All Terrain, Černé

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku

 

Názory, otázky a odpovědi k UF PRO - Kalhoty UF PRO P40 All Terrain, Černé

Ke zboží Kalhoty UF PRO P40 All Terrain, Černé nebyla otevřena žádná diskuze,otázka ani odpověď. Buďte první.
Napište Váš příspěvek, otázku či recenzi.

SOUVISEJÍCÍ ZBOŽÍ
 
NEWSLETTER
 
+420 377 223 796
info@alfatactical.cz
   
0 ks / 0
+420 377 223 796                            info@alfatactical.cz
                      Otevřeno po - pá 9:00 - 12:00 a 12:45 - 17:30
CZK | EUR