Doprava ČR od 2.000,-Kč ZDARMA pro Českou Poštu*
*Neplatí pro VO prodej a produkty 18+

Doutník Zapata Petit Robusto, 1ks

Kód:
326320
EAN:
8437013323390
Výrobce:
Zapata

Prodej skončil

  • Popis
  • Foto
  • Dotazy k produktu

 Doutník Zapata Petit Robusto

Naše doutníky skladujeme v profesionálním humidoru při udržování ideální vlhkosti vzduchu a chladu. Doutníky od nás jsou ve skvělé kondici a v případě expedování zboží přepravní společností jsou odesílány ve speciálním sáčku/pytlíku, aby i po několikadenní absenci ideálního klima byly v perfektním stavu.

Doutníky Zapata se ručně vyrábí v regionu Danli v Hondurasu. Všechny doutníky jsou vyrobeny tradičním způsobem a jsou vyrobeny pouze z prvotřídních tabákových listů z různých oblastí Hondurasu, Nikaragui a Ekvádoru. Zapata má ve svém sortimentu jak doutníky plné síly, tak i jemné chuti a aroma. Tyto doutníky uspokojí jak příležitostné kuřáky, tak i zkušené aficionados.

Region Danli je v Hondurasu znám jako centrum doutníkových manufaktur, odkud vyhlášené honduraské doutníky putují do celého světa. Zapata je stále tradiční rodinnou firmou, jejíž kapacita dosahuje výroby 6 miliónů doutníků za rok. Zapata zaměstnává 98 baličů, které pracují v rodinné tradici a atmosféře. Tradiční výroba a důraz na vysokou kvalitu je hlavní výhodou honduraských doutníků Zapata.

  • Krycí list: Connecticut Honduras Oscuro
  • Vázací list: Nikaragua
  • Náplň: Nicaragua a Honduras - Jaltepec

Tyto doutníky jsou vyráběny mistry baliči, kteří pokračují ve staré doutníkářské tradici. Aroma tabáku, dřeva, koření, slunce, lásky a snů, to vše najdeme vloženo do každého kusu doutníku Zapata. Tyto doutníky jsou středně silné, mají unikátní prvotřídní tmavý honduraský Connecticut Oscuro krycí list, nikaragujský vázací list a v náplni najdeme kombinaci honduraských, nikaragujských a Jaltepec tabákových listů, které dodávají doutníku plnou a vyváženou chuť.

Popis k výrobku: Zapata Doutník Zapata Petit Robusto, 1ks

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Názory, otázky a odpovědi k Zapata - Doutník Zapata Petit Robusto, 1ks

Ke zboží Doutník Zapata Petit Robusto, 1ks nebyla otevřena žádná diskuze,otázka ani odpověď. Buďte první.
Napište Váš příspěvek, otázku či recenzi.

 
NEWSLETTER
 
+420 377 223 796
info@alfatactical.cz
   
0 ks / 0
+420 377 223 796                            info@alfatactical.cz
                      Otevřeno po - pá 9:00 - 12:00 a 12:45 - 17:30
CZK | EUR